Naše služby

Používáme pokročilé nástroje a vybavení ve špičkových klinických prostředích k řešení problémů našich pacientů a udržování jejich ústního zdraví. Naše komplexní služby ústní chirurgie zahrnují

Komplexní stomatologie

Komplexní stomatologie zahrnuje diagnostiku, prevenci, léčbu a rehabilitaci ústní dutiny a zubů, včetně složitějších zákroků jako rekonstrukce chrupu, implantologie, s cílem zajistit celkovou péči o vaše ústní zdraví.

Preventivní prohlídka

Preventivní prohlídka je pravidelná kontrola u zubního lékaře, která slouží k včasnému odhalení a prevenci zubních a dásňových problémů.

Bezbolestné ošetření

Využíváme nejmodernější technologie a  metody, abychom našim pacientům zajistili maximální komfort a bezbolestný průběh všech zubních zákroků. Naším cílem je, aby každá návštěva u nás byla co nejpříjemnější a bez stresu.

Dentální hygiena

Dentální hygiena zahrnuje profesionální čištění zubů a dásní, odstraňování zubního kamene a plaku, stejně jako edukaci pacientů o správné ústní hygieně, s cílem předcházet zubním kazům a onemocněním dásní.

Zubní ošetření s použitím ENTONOXU

Zubní ošetření s použitím Entonoxu je ideální volbou pro pacienty, kteří pociťují silný strach nebo úzkost při návštěvě zubaře. Entonox, známý také jako „rajský plyn,“ je směs kyslíku a oxidu dusného, která působí rychle a bezpečně k uvolnění napětí. Tento šetrný a efektivní způsob sedace pacientovi umožní cítit se uvolněně a klidně po celou dobu ošetření, aniž by ztratil vědomí. Ošetření s Entonoxem je vhodné pro děti i dospělé, kteří mají obavy z dentálních zákroků.

Bílé výplně

Bílé výplně, známé také jako kompozitní výplně, jsou moderní alternativou k tradičním amalgámovým výplním. Jsou vyrobeny z materiálů, které napodobují přirozenou barvu zubů, a tím poskytují esteticky příjemnější výsledek. Tento typ výplní je ideální pro ošetření kazů na viditelných místech, jako jsou přední zuby, kde vzhled hraje důležitou roli. Bílé výplně se snadno přizpůsobují barvě zubu, jsou pevné a dlouhotrvající.

Ošetření kořenových kanálků

Ošetření kořenových kanálků je procedura, která se provádí k zachování zubu, jehož měkká vnitřní část (dřeň) je infikována nebo poškozená. Během zákroku se odstraní infikovaná nebo mrtvá dřeň, kanálky v kořenech zubu se důkladně vyčistí, dezinfikují a následně vyplní speciálním materiálem. Po ošetření je zub obvykle uzavřen korunkou nebo jiným typem výplně. Tento postup pomáhá předejít extrakci zubu a obnovit jeho funkci a zdraví, čímž se zachovává přirozený chrup pacienta.

Implantologie

Implantologie je obor zubního lékařství zaměřený na umístění dentálních implantátů, které slouží jako náhrady za chybějící zuby. Zubní implantát je titanitová šroubová struktura, která je chirurgicky vložena do čelisti a slouží jako stabilní základna pro připevnění umělých zubů, jako jsou korunky, můstky nebo protézy. Tento postup pomáhá obnovit funkčnost a estetiku chrupu, zlepšit schopnost žvýkání a řeči, a zároveň podporuje zdraví čelisti tím, že zabraňuje úbytku kostní hmoty, který může nastat při ztrátě zubů. Implantace je obvykle prováděna v několika fázích a vyžaduje spolupráci mezi zubním chirurgem a protetickým specialistou.

Korunky a můstky

Snímací náhrady

Dentoalveolární chirurgie